Lunch op de zaak

Lunch op de zaak

Vers belegde broodjes bij u op de zaak

Een mix van diverse verse belegde broodjes. Zachte en harde broodjes met o.a. paling, zalm, haring en/of garnalen en heerlijke huisgemaakte vissalade. Inclusief melk (of karnemelk) en inclusief jus d'orange 2 x 1liter.

10 broodjes inclusief drinken voor € 49,95
20 broodjes inclusief drinken voor € 95,- 

Bel en Bestel: 035-542 92 34

Haring en haringparty

Onze verse haring is echt het visitekaartje van onze winkel. Al ons personeel is gediplomeerd en wij blijven altijd 2 x per jaar een bijscholingscursus volgen m.b.t. het product haring. Laatste cursus hebben wij gehad onder leiding van de Heer Aad Taal, beter bekend als de keurmeester van Nederland m.b.t. de haring!!. Wij kopen perfecte haring in en blijven uitermate scherp en up to date op onze partijen, hierdoor garanderen en waarborgen wij het gehele jaar door een goed product. In onze winkel wordt de haring de gehele dag door vers voor u gesneden. Kwaliteit gegarandeerd!!

Bij de AD haringtest 2012 beoordeeld met een 8,5!

"Een visspeciaalzaak waar men met een gerust hart naar binnen kan lopen !!

De Sillekeker Haringtest 2012 beoordeelde Visspecialist van Middelaar met een 10!

Op 30 onderdelen getest met een 10 als eindcijfer!

 

https://www.visspecialistvanmiddelaar.nl/files/callouts/haringkar.jpg
https://www.visspecialistvanmiddelaar.nl/files/callouts/botters.jpg
https://www.visspecialistvanmiddelaar.nl/files/callouts/haringschaal.jpg

Haringparty of gezellig uitje

Ook zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van haringfeesten en party’s bij u thuis en of op een andere locatie! Hierin is ontzettend veel mogelijk, enkele voorbeelden zijn:

Haringkar op locatie

Wij komen bij u op locatie met een oud Hollandse haringkar, in traditionele Spakenburgs klederdracht en serveren daar de haring voor u. Ook kan er voor gekozen worden dat de haring ter plaatse voor de gasten wordt schoongemaakt.

Haringparty op het water

Een gezellige dag/dagdeel meevaren op "traditionele houten botters" onder het genot van een heerlijke haring en een korenwijntje!! Uiteraard voorzien van een compleet visbuffet. Ideaal voor bedrijven en organisaties. (minimaal 30 pers.)

Informeer naar de mogelijkheden !! Bel : 035 - 542 92 34