Download de feestdagen folder en prijslijst

Download de feestdagen folder en prijslijst

Maak de feestdagen onvergetelijk met de producten van Visspecialist van Middelaar

Ook dit jaar kunt u bij ons weer terecht voor heerlijke producten om van uw kerstdiner of de viering van de jaarwisseling een onvergetelijk feest te maken! Klik op de onderstaande linkjes om onze folder en prijslijst te downloaden. 

Sushi en Sashimi

Ruime keuze aan Sushi & Sashimi

Sushi en sashimi hebben wij in alle soorten smakelijke varianten. Uiteraard leveren wij sushi met vis, maar wij kunnen ook sushi leveren met bijvoorbeeld ei of vegetarisch.

Sashimi

Sashimi is de naam van een gerecht van dun gesneden rauwe vis en schelpdieren dat in Japan geserveerd wordt. Wij hebben een totaalaanbod van ruim 90 verschillende kwalitatieve soorten en dit allemaal vers geleverd.

Sushi

Voor de sushi geldt dat wij deze op vrijdag en zaterdag vers op voorraad hebben in de winkel. Op overige dagen, kunnen wij ook sushi voor u bestellen. Bestel graag een dagje van te voren.

Bel voor de allerbeste sushi: 035 - 5429234

Voor onze sushi en sashimi gebruiken wij dagverse en alleen de allerbeste kwaliteitsvis!

Sushiworkshop

Wilt u ook de fijne kneepjes van het vak leren van een echte Japanse Sushimaster? Dat kan! Wij organiseren regelmatig Sushiworkshops voor groepen v.a. 10 personen. Leuk voor een club vrienden/vriendinnen of bijvoorbeeld een smakelijk vrijgezellenuitje. De Sushimaster komt op locatie en neemt uiteraard de beste ingredienten met zich mee.  

Na deze Sushiworkshop, krijgt u een certificaat van deelname en mag u zich beginnend "Sushi Itamae" noemen.