Download de feestdagen folder en prijslijst

Download de feestdagen folder en prijslijst

Maak de feestdagen onvergetelijk met de producten van Visspecialist van Middelaar

Ook dit jaar kunt u bij ons weer terecht voor heerlijke producten om van uw kerstdiner of de viering van de jaarwisseling een onvergetelijk feest te maken! Klik op de onderstaande linkjes om onze folder en prijslijst te downloaden. 

Duurzaamheid is top!

Verantwoord van vis genieten bij Middelaar

Dat duurzaamheid onze volledige aandacht heeft bewijst onze MSC-certificering sinds 19 mei 2010 door de Marine Stewardship Council (MSC). MSC is een onafhankelijke non-profit organisatie die is opgezet om wereldwijd een oplossing te bieden voor de overbevissingsproblematiek.

MSC heeft een standaard ontwikkeld voor duurzame en goed beheerde visserij. Deze standaard is tot stand gebracht in nauwe samenwerking met wetenschappers, visserij experts, milieu organisaties, overheden en natuurbeschermers die visbestanden willen beschermen.

MSC certificaat

MSC gecertificeerde producten zijn herkenbaar aan het blauwe keurmerk met een visje erin. Dit label geeft aan dat de betreffende vis afkomstig is van een gegarandeerd verantwoorde visserij. Deze garantie is gegeven omdat de visserij streng wordt gecontroleerd door onafhankelijke certificeer instellingen.

Marine Stewardship Council reg. MSC-C-52511-AG

MSC certificaat

Meer info over dit certificaat

ASC Certificaat

ASC-C00495-AQ

ASC Certificaat

Meer info over dit certificaat

Dupan certificaat

Wij zijn wij sinds begin 2012 officieel aangesloten bij Dupan, Duurzaam palingfonds.

Dupan certificaat

Meer info over dit certificaat